Nyílt napok

Felvétel az iskolába

Iskolánkba általában folyamatosan van felvétel. A szülő, gyermekének felvételét bármikor kérheti iskolánkba, függetlenül attól, hogy tart-e a szorgalmi idő vagy sem. A felvétel azonban függ az osztályok létszámától valamint, hogy a gyermek befogadása az adott csoport, vagy osztályközösségbe nem kontraindikált-e?

A tanulók felvételét előzetes bejelentkezés, valamint a szülőkkel és a gyermekkel történő közös megbeszélés előzi meg. A szülő, a gyermek felvételi kérelmét telefonon, vagy email-ben is jelezheti. Az egyeztetett időpontban, az előzetes megbeszélés után, minden esetben szakértői vizsgálat szükséges, melynek célja az iskola kijelölése, valamint a gyermek egyéni fejlesztésének meghatározása. A vizsgálatot a területileg illetékes Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottságok végzik Vizsgálat, szakértői vélemény, illetve iskolánk kijelölésének hiánya esetén nem áll módunkban a gyermeket iskolánkba felvenni.

(Iskolánk, a Fővárosi Táncsics Mihály Tehetséggondozó Kollégium földszinti balszárnyában helyezkedik el, azonban intézményünk nem bentlakásos, kollégiumi elhelyezést biztosítani nem tudunk.)

Telefonon történő időpont egyeztetés: +36 30 5598983 vagy +36 1 203 7340